Wie ben ik

Mijn naam is Annemiek en sinds oktober 2022 gestart met mijn prachtige, nieuwe salon in het mooie Giethoorn.

In 2014 heb ik mijn diploma voor schoonheidsspecialiste gehaald. En in 2017 heb ik de basis en vervolgopleiding dermatologie voor schoonheidsspecialisten afgerond. In 2023 heb ik de opleiding tot Skinmaster afgerond waardoor ik nu ook prachtige huidverbeterende behandelingen kan aanbieden.

Na een aantal jaren in de schoonheidsbranche gewerkt te hebben, lag er in 2022 ineens een kans om mijn eigen salon te starten. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. Halverwege 2022 is de verbouwing gestart en in oktober 2022 was het dan eindelijk zover; ik kon de deuren van mijn eigen salon openen. En wat ben ik blij met deze stap. Ik vind het elke dag opnieuw weer zo leuk om klanten in mijn eigen salon te mogen ontvangen.

Wanneer je de salon binnenkomt zul je ervaren wat een rust er heerst. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten genieten van de behandeling. Mijn salon staat voor aandacht en kwaliteit. Ik werk met professionele apparatuur en tijdens de koudere dagen kan ook de verwarming in de stoel heerlijk aangezet worden.

Geen mens is hetzelfde en geen huid is gelijk, dat is wat ik zo interessant vind aan dit vak. Om van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte te blijven, volg ik voortdurend nieuwe opleidingen, cursussen en (online) trainingen. Zo kan ik de recentste technieken leren en de nieuwste behandelingen uitvoeren.
Samen met jou kijk ik graag naar hoe we jouw huid gezond kunnen krijgen en houden. Iedere huid kan verbeteren, daar geloof ik in. Met de juiste behandelingen en de juiste producten voor thuis om je huid goed te verzorgen, zal je huid zeker verbeteren.

De producten die ik verkoop en waar ik mee werk zijn huid – en ecovriendelijk en staan voor kwaliteit en resultaat.