Behandelingen

Facials:

Er is keuze uit 2 soorten facials. Een snelle facial of een standaard facial. Tijdens de facial maken we gebruik van producten afgestemd op uw huidtype.
Beide facials zijn uit te breiden met een decolleté, hals en gelaatsmassage.

Huidverbeterende behandelingen

Bij de huidverbeterende behandelingen maken we soms gebruik van een fruitzuur peeling.
Wat is een fruitzuurpeeling?
Een fruitzuurpeeling lost dode huidcellen op en zorgt ervoor dat de huid vernieuwd. Tevens zorgt hij voor een zeer intensieve (maar huidvriendelijke) dieptereiniging en een huidherstellende werking van de huid. Een fruitzuurpeeling is een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd. Je krijgt van een peeling een egale, frisse en zachte huid. Door het afschilferen van de dode huidcellen worden poriën niet meer afgesloten waardoor talgkliertjes minder snel zullen verstoppen.

Voor wie is een fruitzuur peeling geschikt?

  • Rokershuid
  • Acne/onzuivere huid
  • Fijne lijntjes/rimpels
  • Grove poriën
  • Pigmentvlekken
  • Droge huid

 

 

Tip: Gebruik de LOOkX derma skin polish pads om thuis de huid te scrubben. Elke pad is doordrenkt met een mix van actieve ingrediënten (fruitzuren) die dode huidcellen huidvriendelijk verwijdert met een gezonde, stralende huid als resultaat. Direct na toepassing oogt de huid helderder, zachter en egaler.
Twee keer per week gebruiken €45

 

 

Acne en Egaliserende behandeling.

Bij de Acne en de Egaliserende behandeling wordt de Bio Peel behandeling ingezet.
Wat is een Bio Peel?
Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht wordt. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen met een zichtbaar resultaat.
Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd.

De bovenste foto is na 2 behandelingen met de Bio Peel.

Om de huid intensief te verbeteren en langdurige resultaten te behalen kunt u de behandeling in kuurverband boeken.
Een kuur bestaat uit 3 behandelingen. Tussen elke behandeling zit 10 – 14 dagen. Na de kuur kan het resultaat behouden worden door iedere 3 maanden een Bio Peel te herhalen.

Om onderstaande huidproblemen te verbeteren raden we de behandeling in kuurverband aan:

 • Acne of acne littekens
 • Grove poriën
 • Pigmentvlekken en huidverkleuringen

De Bio Peel kan ook als eenmalige behandeling ingeboekt worden. Het is een prachtige behandeling om effectief dode huidcellen te verwijderen en tegelijkertijd de huid een boost te geven door de hoge concentratie voedingsstoffen. De huid voelt zacht en glad aan met een egale teint.

Een Bio Peel kan als prikkelend, tintelend of branderig ervaren worden. Na een Bio Peel is de huid gevoeliger, dat is een teken dat je huid aan het werk gezet is. Eventuele roodheid na de behandeling trekt vanzelf weer weg. Een aantal dagen na de behandeling kan de huid eventueel licht gaan schilferen. De huid voelt in deze periode vaak wat droger aan. Hiervoor raden wij de de Epiderm Plus gel aan (€44,95) deze gel krijgt u gratis wanneer u een kuur van 3 behandelingen afneemt.

Mini Face Lift behandeling

Bij de Mini Face Lift behandeling, behandelen we uw huid met het CO2 Carboxy Therapie Mask en het V-Tox Higher Power Lift mask.
Wat is Carboxy Therapie?
De revolutionaire naaldvrije CO2-Carboxy therapie is een ware sensatie voor je huid. Na de eerste behandeling ziet je huid er aanzienlijk helderder, frisser, egaler, minder gelijnd en soepel uit.
Carboxy staat voor kooldioxide (CO2). Het zit in de lucht die we inademen en het komt in het menselijk lichaam vrij bij verbrandingsprocessen. De nieuwste toepassing van kooldioxide is een revolutionair CO2 gel masker om de huid jonger te maken door deze van binnenuit van zuurstof te voorzien. De huid wordt strakker en egaler.

Niet voor niets verkiezen beroemdheden deze behandeling boven de meer agressieve en invasieve verjongingsmethoden (lasers, facelifts enz.)

De bovenste foto is na 3 Mini Face Lift behandelingen.

Wat is het V-Tox Higher Power Lift Mask?
Het V-Tox Higher Power Lift Mask verstevigt en verstrakt de huid intens. Het zorgt zichtbaar en snel voor huidverjonging en huidverbetering.
Het unieke aspect van het V-Tox masker is het transformerende effect tijdens het aanbrengen. Terwijl het masker droogt, ontstaat er een strak en verstevigend gevoel. Dit gevoel, en hoe het masker eruit ziet, is het effect van de verdamping van water terwijl de huid de voedingsstoffen (o.a. peptiden, niacinamide en collageen) absorbeert. Hoe het masker opdroogt vertelt meteen welk huidprobleem er aanwezig is.

 • Hobbelig/bobbelig – de huid heeft gebrek aan collageen, last van verslapping en rimpelvorming
 • Droog/kraken – de huid dient gehydrateerd te worden
 • Glad – de huid is in normale, goede staat

Bindweefselmassage

De massage bestaat uit stevige grepen. Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen en elastine sterk gestimuleerd. Het gevolg is een liftend effect, fijne lijntjes zijn minder zichtbaar, er ontstaat een jongere uitstraling. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingsstoffen op te nemen.

Cupping gelaat en decolleté

Gezichtscupping is een massagetherapie waarbij kleine cups worden gebruikt die op het gezicht worden geplaatst. De cups creëren een vacuümachtige zuiging op de huid, die helpt de circulatie van bloed en lymfevocht te stimuleren. Dit kan fijne lijntjes en rimpels helpen verminderen. Cupping stimuleert de aanmaak van elastine en collageen. Tevens verbetert de structuur van de huid. De massage kan ook helpen om wallen en spanningen in het gezicht te verminderen. De massage voelt zacht en ontspannend aan.

Microneedling

Tijdens deze behandeling worden er kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt door middel van kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid komen. Dit zorgt ervoor dat het natuurlijke herstelproces in de huid geactiveerd wordt, waardoor er nieuw collageen en elastine worden aangemaakt. Dit zijn de bouwstoffen van de huid. Collageen zorgt voor volume en stevigheid en elastine zorgt voor veerkracht. Het resultaat van de behandeling is een stevige, vollere huid met een frisse, egale en stralende huidteint.

Microneedling is in te zetten bij

 • (acne)littekens
 • rimpels en fijne lijntjes
 • pigmentatie stoornis
 • algemene huidverbetering

Na de microneedling behandeling kan de huid rood zijn. Dit trekt vanzelf weer weg, vaak binnen 48 uur. Na de behandeling mag u de eerste 48 uur geen cosmeticaproducten of make-up gebruiken (behalve oog of lip make-up).

Coagulatie

Coagulatie is een behandeling waarbij we de goedaardige huidafwijking met een klein naaldje verhitten. De huidafwijking wordt vervolgens door het lichaam afgestoten, waardoor het verdwijnt. De behandeling is makkelijk uit te voeren en je bent vaak al na 2 a 3 behandelingen van de goedaardige huidafwijking af.

Coaguleren wordt ingezet bij het behandelen van steelwratjes, bloedblaasjes, spider naevus, ouderdomsvlekken en couperose.

Bij de behandeling van couperose wordt er met een naaldje in het vaatje geprikt en kort stroom gegeven, waardoor het naaldje warm wordt en de eiwitten in het vaatje oplossen. Het bloed stolt en het vaatje verdwijnt. De roodheid, ontstaan door de warmte ontwikkeling, zal binnen enkele dagen weer verdwijnen. Couperose vraagt om onderhoud. Er kan niet worden voorkomen dat er in de toekomst nieuwe vaatjes bij komen. Zorg in elk geval voor een goede bescherming tegen zonbestraling.

Ook kunnen bji het coaguleren van andere goedaardige huidafwijkingene korstjes ontstaan, deze vallen er na een aantal dagen vanzelf af.